SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK       
RÁDIÓHÁLÓZATOKTANÁCSADÁS ÉS MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK
ÁTVITELTECHNIKA
iNOP

Átviteltechnikai hálózat-tervezés

A Koonsys ideális partner pont-pont és pont-multipont típusú mikrohullámú hálózatok tervezésében. Sok éves tapasztalattal rendelkezünk átviteltechnikai hálózatok részletes tervezésében és a kapcsolódó megvalósíthatósági tanulmányok készítésében.

Szolgáltatásaink a következőket tartalmazzák:

  • hálózati topológiaterv
  • lehetséges telepítési helyek, illetve ezek felmérése
  • részletes rádióterv, beleértve a teljes frekvenciatervet
  • részletes kialakítási rajzok
  • berendezés tervezés (toronytípus, antennaméret, típus és magasság, antennaelrendezés)
  • berendezés- és antennakonfigurálás, paraméterbeállítás
  • hálózatoptimalizálás
  • engedélyeztetés

 

A mikrohullámú hálózat terve az átvitt forgalom kezdeti mértékén és típusán, illetve a hálózati rendelkezésre állási követelményeken alapul. A Koonsys csapata mindig számításba veszi a jövőbeni növekedési szükségleteket is. A kapacitás túlbecslése túlzott mértékű kezdeti beruházást eredményezhet, az alábecslése pedig költséges rendszermódosításokat és bővítéseket tehet szükségessé. Emellett mindig számításba vesszük a beruházások és a üzemeltetési költségek minimalizálását is.

 

Átviteltechnikai hálózat-optimalizálás

A Koonsys olyan megoldáscsomagot kínál a távközlési szolgáltatók számára, amely az átviteltechnikai hálózatok optimalizálására, a kihasználtság és a rendelkezésre állás jelentős mértékű növelésére, illetve a hálózatüzemeltetési költségek csökkentésére lett kialakítva. Az optimalizálási projekt során a Koonsys átnézi az egész meglévő átviteltechnikai hálózatot, és létrehoz egy részletes optimalizálási tervet, amely minimalizálja a hálózati redundanciát és hatékonyságot csökkentő tényezőket, kihasználja a hálózati kapacitástartalékokat és validálja a meglévő vagy a jövőbeli hálózat tervet. Kiértékel minden alternatívát, figyelembe véve a megbízhatóságot, a redundanciát, a biztonságot és a kapacitáskövetelményeket, valamint az üzemeltetési költségek csökkentését. Az optimalizálás eredményeként részletes terv születik a redundanciák megszüntetésére, a hálózati topológia, a kapacitás és a frekvenciahasználat optimalizálására.

RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK PARTNEREK
CÉGBEMUTATÓ RÁDIÓHÁLÓZATOK ÜGYFÉLREFERENCIÁK
MIÉRT A KOONSYS? ÁTVITELTECHNIKA TECHNOLÓGIAI PARTNEREK
VEZETÕSÉG TANÁCSADÁS ÉS MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK ESETTANULMÁNYOK
iNOP
KEZDÕLAP