SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK       
RÁDIÓHÁLÓZATOK
TANÁCSADÁS ÉS MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOKÁTVITELTECHNIKAiNOP

Rádióhálózat-tervezés

A Koonsys RAN-csapata széles körű szolgáltatás-portfólióval segít a hálózatüzemeltetőknek a rádiós hálózatok tervezésének minden lépésében. Ez olyan magas szintű tervezési szolgáltatásokat jelent, mint a teljes hálózattopológia meghatározása, a rádióhullám-terjedési modell hangolása, a kezdeti méretezés, a névleges tervezés és a technológia kiválasztása.

Részletes tervezési szolgáltatásunk lefedettség- és kapacitástervezést tartalmaz frekvenciakiosztással és interferenciaelemzéssel, valamint antenna- és eszközkonfigurálást, illetve szinkronizálási és eszközkezelési tervet. A szolgáltatási portfólió része továbbá a paramétertervezés helyszíni mérésekkel, lehetséges telepítési helyek azonosítása és kiválasztása, telepítési helyek műszaki felmérése és átlátásvizsgálatok.

 

Rádióhálózat-optimalizálás

A Koonsys optimalizálási megoldások teljes választékát kínálja, hogy a hálózat mindig a lehető legjobb teljesítménnyel üzemelhessen. Portfóliónk olyan szolgáltatásokat és megoldásokat tartalmaz, amelyek segítenek fenntartani és javítani a hálózat rendelkezésre állását és minőségét annak teljes élettartama alatt.

 

Hálózat indulása előtti optimalizálás

A szolgáltatás ellenőrzi a tervezett paramétereket, a hálózat konfigurációját, illetve magát a megvalósítást is már a hálózat indítása előtt. A lefedettségi követelmények, a területi valószínűség és a minőségbeli követelmények (eldobott hívások aránya, sikeres átadások aránya, adatsebességek, stb.) ellenőrzése helyszíni vizsgálat, hálózati statisztikák, illetve autós mérések és elemzéseik segítségével történik.

 

Hálózati teljesítmény javítása

Ha egy hálózat esetében lecsökken a szolgáltatás minőség (QoS), például jelentős forgalomnövekedés miatt, akkor optimalizálásra van szükség. A Koonsys ehhez néhány hét vagy hónap átfutású hálózati teljesítmény javítás projekteket kínál. Ezen időszak alatt megtörténik a teljes hálózat vagy egy részének finomhangolása a szolgáltatásminőség és a hálózat rendelkezésre állásának javítása érdekében.

 

Folyamatos optimalizálás

A Koonsys folyamatos optimalizálási szolgáltatása egy olyan eljárás, amely a hálózatminőség állandó ellenőrzésére és a szükséges intézkedések megvalósítására összpontosít. Minden hálózat rohamos ütemben változik, hogy megfeleljen a piaci igényeknek, rugalmasan kövesse az előfizetői bázist és a hálózat bővítését. A megfelelő minőség fenntartása a hálózatban létfontosságú, ami a folyamatos optimalizálással érhető el, amelyet szakértői csapatunk biztosít.

RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK PARTNEREK
CÉGBEMUTATÓ RÁDIÓHÁLÓZATOK ÜGYFÉLREFERENCIÁK
MIÉRT A KOONSYS? ÁTVITELTECHNIKA TECHNOLÓGIAI PARTNEREK
VEZETÕSÉG TANÁCSADÁS ÉS MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK ESETTANULMÁNYOK
iNOP
KEZDÕLAP