SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK       
RÁDIÓHÁLÓZATOK
TANÁCSADÁS ÉS MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK
ÁTVITELTECHNIKAiNOP

Tanácsadási szolgáltatások

A Koonsys tanácsadási szolgáltatásai magasan képzett szakemberek egyedi összeállítású csapatát teszik elérhetővé az ügyfeleink számára. Szakembereink minden fő távközlési technológiában rendelkeznek tapasztalattal a kezdeti hálózattervezési lépésektől egészen a telepítésig, sőt azon túl is. Csapatunk rádiófrekvenciás technológiai és hálózati szakértőkből, illetve jelentős tapasztalattal rendelkező projektvezetőkből áll. A Koonsys szolgáltatások széles körével segíti a szolgáltatókat az infrastruktúra telepítés bármely fázisában, illetve a telepítést követő műveletekben.

 

Projektvezetés

A hálózatkiépítéssel kapcsolatos projektvezetésben megszerzett szakmai tapasztalatának köszönhetően a Koonsys megbízható partner a szolgáltatók, illetve a rendszer- és eszközszállítók számára a távközlési hálózatok tervezésében, kiépítésében és megvalósításában. A projektek megvalósításához cégünk a kulcsfontosságú pozíciókat saját erőforrásból biztosítja állandó partnereink erőforrásaival kiegészítve. Az így rendelkezésre álló szakértelem, tapasztalat és erőforrások kombinációjának köszönhetően az infrastruktúra kiépítési szolgáltatásokat rugalmasan és költséghatékony módon tudjuk biztosítani.

 

Hálózatépítési szolgáltatások

A Koonsys a telephely megszerzését, a kivitelezési munkálatokat és a hálózat telepítését képes kombinálni a rádiófrekvenciás és átviteltechnikai hálózatok tervezési szolgáltatásaival, hogy egy teljesen integrált, kulcsrakész megoldást biztosítson ügyfelei számára.

 

Programirányítási szolgáltatások

A programirányítás létfontosságú bármely projekt általános sikerességéhez. A Koonsys eredményes múlttal rendelkezik a mérnöki projektek vezetésében és határidőre, valamint a költségvetésen belüli befejezésében. A Koonsys kiválóan teljesít a sikeres programirányítás minden elemében, beleértve a projekt tervezést, a felügyeletet és az ütemezést, a személyzetirányítást, a költségkezelést, a kockázatkezelést és a minőségirányítást is.

 

Üzembe helyezés és tesztelés

A Koonsys telepítési és tesztelési szolgáltatásokat kínál a távközlési hálózatok gyors telepítéséhez. Ezek a szolgáltatások tartalmazzák a berendezések és a rádiófrekvenciás összetevők telepítését, az antenna szerelést és telepítést, illetve a tesztelési tervek kialakítását. A helyi, állami és szövetségi szabályozó hatóságok, illetve a rádiófrekvenciás biztonsági szabványok követelményeinek szigorú betartása biztosított.

Testreszabott szolgáltatásaink a kezdeti rendszerindítástól a hálózat teljes körű üzembe helyezéséig terjednek. A rendszerteszteket az aktuális tervezési irányelveknek és iparági szabványoknak megfelelően végezzük. A tesztelési eljárások létrehozásától a fizikai tesztelésig és a jelentéskészítésig a Koonsys olyan szolgáltatásokat és ajánlásokat kínál, amelyekkel biztosítható egy rendszer helyes konfigurációja.

 

RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK PARTNEREK
CÉGBEMUTATÓ RÁDIÓHÁLÓZATOK ÜGYFÉLREFERENCIÁK
MIÉRT A KOONSYS? ÁTVITELTECHNIKA TECHNOLÓGIAI PARTNEREK
VEZETÕSÉG TANÁCSADÁS ÉS MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK ESETTANULMÁNYOK
iNOP
KEZDÕLAP