RÓLUNK       
VEZETÕSÉG
CÉGBEMUTATÓMIÉRT A KOONSYS?

Novák Krisztián, a Koonsys egyik alapító tulajdonosa és stratégiai üzletfejlesztési vezetője
Nevéhez fűződik a cég kereskedelmi tevékenységének elindítása és felfuttatása, a RedLine és Aircom márkák korábbi menedzsmentje, valamint a Koonsys saját termékének üzleti fejlesztése. Kevesebb mint egy év alatt négy földrészre kiterjedő, sikeresen működő viszonteladói hálózatot alakított ki.

Kovács Attila, a Koonsys egyik alapító tulajdonosa és műszaki igazgatója 
1996-ban az NMHH-nál kezdett dolgozni. 1998-ban csatlakozott a Telenor Magyarországhoz minőségirányítási mérnökként, majd RAN tervező mérnökként. 2004-ben megalapították a Koonsyst. 
Projektjei során olyan elméleti alapokat hozott létre automatizált átviteltechnikai hálózat optimalizálásra, melyek néhány év múltán az iNOP (Intelligent Network Optimization - intelligens hálózatoptimalizálás) nevű, a távközlési piacon egyedülálló termékben csúcsosodtak ki. 

Ángyán Balázs MBA, a Koonsys csoport ügyvezetője
Mielőtt a Koonsys-hoz csatlakozott, 12 évet töltött el cégvezetőként, többek között jelentős magyarországi informatikai disztribúciós cégek ügyvezetője volt. 
2014 óta a Koonsys ügyvezetője, jelentős szerepe van a holding struktúra kialakításához kapcsolódó stratégia létrehozásában és megvalósításában.
 

RÓLUNK SZOLGÁLTATÁSOK ÉS MEGOLDÁSOK PARTNEREK
CÉGBEMUTATÓ RÁDIÓHÁLÓZATOK ÜGYFÉLREFERENCIÁK
MIÉRT A KOONSYS? ÁTVITELTECHNIKA TECHNOLÓGIAI PARTNEREK
VEZETÕSÉG TANÁCSADÁS ÉS MÉRNÖKI SZOLGÁLTATÁSOK ESETTANULMÁNYOK
iNOP
KEZDÕLAP